De lentekriebels fotowedstrijd

De zon schijnt weer, de dagen worden langer en de vogels beginnen te fluiten: de lente is begonnen! Hét moment om lekker naar buiten te gaan voor een leuke wandeling samen met het gezin, vrienden of collega’s. Daarom organiseert Meer aan Rijnhaven een unieke fotowedstrijd voor alle leeftijden met het thema ‘Lentekriebels’.

Prijzen
Er zijn twee Fujifilm Instax instant camera's te winnen: één voor kinderen t/m 12 jaar één voor deelnemers van 13 jaar en ouder. Daarnaast worden de tien mooiste foto’s tentoongesteld langs de Rijnhaven.

Hoe doe ik mee?
Tussen 21 maart en 26 april loop je het Rondje Rijnhaven. Deze wandeling (+- 5 km) brengt je vanaf het centrum van Alphen aan den Rijn naar de stoere Rijnhaven. Maak tijdens deze wandeling een foto met het thema ‘Lentekriebels’. Denk bijvoorbeeld aan jonge dieren bij de kinderboerderij, narcissen of krokussen in het Bospark, levensgenieters op de terrassen buiten of de eerste bootjes op het water in de Rijnhaven. 

Foto gemaakt? Post deze dan op je instagram met de tags #meeraanrijnhaven #lentekriebels óf stuur de foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij je naam en je leeftijd. De winnende foto's worden bekend gemaakt op maandag 2 mei.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!

 Bekijk hier het Rondje Rijnhaven

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..