De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is gestart!

Het is zover! Op zaterdag 19 juni is de verkoop gestart van Baronie Haven met 41 appartementen en 2 penthouses in de Havensuites en 12 unieke atelierwoningen in het Havenkwartier. Via de website www.baroniehaven.nl kunt u zich inschrijven voor een van de woningen. De inschrijving sluit op maandag 5 juli 12.00 uur.

De Havensuites – mondain wonen aan de Rijnhaven

De appartementen en penthouses in de Havensuites beschikken allemaal over een frontligging aan de Rijnhaven. Met oppervlakten van 78 tot 141 m2 van de drie- en vierkamerappartementen is er een ruime keuze voor iedereen. De prijzen van de appartementen variëren vanaf € 362.500 voor een driekamerappartement tot € 660.000 voor de grootste vierkamerappartementen met twee badkamers op de zesde t/m de negende verdieping. De twee penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites met een oppervlakte van ruim 180 m2 zijn werkelijk uniek met buitenruimtes tot 86 m2! De prijs van een penthouse is vanaf € 925.000.

Het Havenkwartier – wonen en werken in een unieke omgeving

De twaalf woningen van het Havenkwartier bieden alle ruimte om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving. Op de begane grond vindt u een werkruimte met een brede invulling. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft zelfs twee woonverdiepingen met o.a. drie slaapkamers. Beide typen hebben de beschikking over een heerlijk terras aan de fraaie daktuin en een parkeerplaats in de parkeergarage. De prijzen variëren van € 325.000 voor het type Commandeur en € 425.000 voor de vijfkamerwoning Luitenant-Admiraal.

Uw woning compleet
De appartementen, penthouses en woningen worden geleverd inclusief een uitstekende stelpost voor uw droomkeuken en badkamer én inclusief een parkeerplaats in de privé parkeergarage. Voor uw bezoekers is er een algemeen parkeerdek voorzien. Zo bent u verzekerd van een topwoning in de Havensuites of in het Havenkwartier!

  Interesse?

  Vanaf zaterdag 19 juni 12.00 uur kunt u zich inschrijven via de website www.baroniehaven.nl.
  Op de website treft u alle woningtypen en een uitgebreide prijslijst. Daarnaast kunt u bij downloads alle documenten downloaden, zoals de technische omschrijving & afwerkstaat, de verkooptekeningen, de verkoopprocedure en het inschrijvingsformulier. De inschrijving voor de woningen sluit op maandag 5 juli om 12.00 uur.

  U kunt zich direct online inschrijven of het inschrijfformulier invullen en mailen aan de verkopend makelaars. Vanzelfsprekend kunt u ook uw inschrijfformulier persoonlijk bij hen inleveren.

  Liever eerst persoonlijk contact?
  Neemt u dan vandaag nog telefonisch contact op met een van de makelaars. Zij informeren u graag in een gesprek op kantoor en lichten het plan graag persoonlijk aan u toe. Bovendien kunnen zij u voorzien van een complete verkoopset in gedrukte en geprinte vorm. U bent van harte welkom!

  De Koning makelaars
  Europalaan 67 
  2408 BJ Alphen aan den Rijn        
  0172 427 305  
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars
  Raoul Wallenbergplein 21  
  2404 ND Alphen aan den Rijn           
  0172 472 651         
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Merkboek Rijnhaven

  De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

  Lid worden van de stichting?

  Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

  Contact

  Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..