Drijf-in bioscoop Rijnhaven was een succes! 

Afgelopen zaterdag 10 september was de Drijf-in bioscoop van Stichting Meer aan Rijnhaven. Samen met ongeveer 150 deelnemers keken we naar Pirates of the Caribbean onder een prachtige sterrenhemel op het spiegelgladde water. 

Eerste live evenement na corona
Namens Stichting Meer aan Rijnhaven bestond er al langer het idee om een tof evenement in de Rijnhaven te organiseren. De plannen werden steeds omgegooid vanwege corona, maar nu was het moment eindelijk daar: de Drijf-in kon, zelfs met prachtig weer, doorgaan!

Bootjes op het water en strandstoelen op de kant
Vanuit zowel de strandstoelen op de kade als in bootjes op het water genoten de deelnemers van de film Pirates of the Caribbean: een zeer toepasselijke film gezien de locatie van de Drijf-in. De eerste bootjes arriveerden keurig om 19.00 uur en om 22.45 uur was de film afgelopen. We bedanken graag Paul Wismeijer van Haven aan den Rijn, de vrijwilligers van de reddingsbrigade, EHBO, verkeersleiding en de beveiliging voor het in goede banen leiden van het evenement. Daarnaast bedanken we graag alle deelnemers: hopelijk volgend jaar een herhaling voor nóg meer deelnemers!

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..