Gezellige nieuwjaarsborrel Stichting Meer aan Rijnhaven

Al sinds 2020 zijn een groot aantal partijen die nieuwbouw ontwikkelen in Rijnhaven, bedrijven in het gebied en de gemeente Alphen aan den Rijn actief om samen Rijnhaven op de kaart te zetten bij een breed publiek. Sinds 2022 in een officieel jasje: Stichting Meer aan Rijnhaven. Ook in 2023 hebben we weer mooie activiteiten en events georganiseerd. Met hoogtepunten als de Drijf-in bios waar maar liefst 250 mensen op af kwamen én de opening van Resort Rijnhaven op Kop West. 

In 2023 was er weer veel te beleven in Rijnhaven. De startersappartementen in nieuwbouwproject Kickstart zijn verkocht én de Havensuites en de atelierwoningen van het Havenkwartier zijn in aanbouw en bereiken binnenkort hun hoogste punt. Ook op de Werf met zijn toffe creatieve ondernemers waren een groot aantal leuke events zoals Gluren bij de Buren, Alphen Art Event en de Werf Hollands Glorie. En Free Running School Parkour Disciplines opende de eerste Chase Tag Baan van de Benelux! Zo verkleurt Rijnhaven steeds meer naar een bruisend gebied voor werken, wonen en recreëren.

Om dit te vieren blikten we met de leden en vrienden van de Stichting tijdens een gezellige nieuwjaarsborrel op woensdag 24 januari 2024 terug op een succesvol jaar. Wethouder Gerard van As opende de borrel en heette iedereen welkom. Met ruim 30 aanwezigen proostten we op het aankomende jaar, waar we weer volop mooie plannen voor maken!

Meld je onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws in Rijnhaven!

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven?
Interesse om ook lid te worden van de Stichting? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang meer informatie.

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..