Kom dit weekend kunst zien, horen en beleven op de Werf!


Meer dan 100 hedendaagse kunstenaars van binnen en buiten de regio, exposeren in verschillende 2D en 3D disciplines. Een speciaal podium voor live art en workshops. Optredens met muziek, dans, theater, poëzie en spoken word. Tijdens dit gratis event sta je te midden van de kunst.

Inspiratie
Creëren en inspireren met als doelstelling te verbinden. Onder andere terug te vinden in het project van Cultuurpalet. Een zwevend kunstwerk gemaakt door 1000 basisschool leerlingen op de creatieve broedplaats de Werf.

Unieke locatie
Industriële hallen in het havengebied “ de Werf” zijn het decor voor dit grote Art Event. Er wordt gebruik gemaakt van een ca 1000m2 botenloods voor de expositie en in de overdekte buitenruimte wordt je verrast door diverse optredens en zijn gerenommeerde Street Artist live aan het werk met spuitbussen. Tijdens een workshop ga je onder begeleiding zelf aan de slag. De verbinding van de locaties is de creatieve broedplaats waar je vele bedrijven bezoekt die daar zijn gevestigd. Er is ruimte gemaakt voor catering zowel binnen als buiten de hallen.

Website
Op de website https://www.alphenartevent.nl is het gehele programma te vinden. AlphenArtEvent wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Alphen a/d Rijn, het Prins Bernhard Cultuurfonds, KHABBAZ, Stichting Rijnkade 1630, Haven aan den Rijn, Stichting Alphen Art.

Locatie:
De Werf | Industrieweg 4
2404 BZ Alphen aan den Rijn

Openingstijden:
9 Juni: 19.00 – 22.00, met om 20.00 een spectaculaire openingsceremonie
10 Juni: 11.00 – 19.00
11 Juni: 12.00 – 18.00

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..