Opening Reisbureau Rijnhaven

Op 25 augustus opent om 13.00 uur bij winkelcentrum de Baronie een mobiel reisbureau, met maar één reis in de aanbieding. Een reis naar een eigenzinnige plek met een rauw randje, middenin de Randstad: Rijnhaven. 

Reisbureau Rijnhaven daagt bewoners en gebruikers van het gebied uit om op reis te gaan in hun eigen omgeving. Reizigers kijken door een andere bril naar hun eigen woon- of werkomgeving. Het reisprogramma is om samen op zoek te gaan naar de wonderen van de wijk. Loop gerust even langs. Het project Thuis in Rijnhaven is ontwikkeld en wordt bemand door ontwerpbureau De Reuringdienst in opdracht van gemeente Alphen aan den Rijn en Cultuurplatform KHABBAZ.

De opgehaalde 'wijkwonderen' vertalen zij in een vervolgtraject in een blijvend kunstwerk in Rijnhaven. Dat kunstwerk hoeft niet perse een object te zijn, maar kan van alles zijn. Het belangrijkste is dat het kunstwerk ervoor zorgt dat de bewoners en ondernemers zich verbonden voelen én het geeft het eigen verhaal van deze nieuwe buurt weer.

Het reisbureau staat steeds op verschillende locaties in Rijnhaven. Op onze socials zullen we de locaties aankondigen: houd deze in de gaten via onze socials!

De opening is bij winkelcentrum De Baronie op 25 augustus om 13.00 uur.

Plan je reis, kom langs en vertel ook jouw verhaal.

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..