Persbericht Meer Aan Rijnhaven


Alphen aan den Rijn, 28 oktober 2020

Rijnhaven verandert de komende jaren in een dynamisch gebied waar je kunt wonen, werken én recreëren! Daarom is een groep initiatiefnemers de afgelopen tijd aan de slag gegaan om Rijnhaven meer op de kaart te zetten.

Met de lancering van de website www.meeraanrijnhaven.nl en de wandelroute het Rondje Rijnhaven is het vanaf nu mogelijk om Rijnhaven te ontdekken. Op woensdag 28 oktober heeft wethouder Gerard van As op geheel digitale wijze officieel het Rondje Rijnhaven geopend. Deze wandelroute loop je vanaf de Werf aan de Industrieweg 4 naar het Rijnplein in het centrum of omgekeerd. Bij de Postkade, De Werf en bij de historische schepen in Rijnhaven vind je borden met informatie over de route.

Zin om te wandelen? Of wil je meer informatie over Rijnhaven? Kijk dan op onze gloednieuwe website www.meeraanrijnhaven.nl.

Digitaal evenement
Als kick-off organiseren we binnenkort een leuk digitaal evenement. Schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website om op te hoogte te blijven en maak kans op mooie prijzen!

De initiatiefnemers BPD, Vink Bouw, Lingotto, GREEN Real Estate, Ruimtemaken, Haven aan den Rijn, Koppes Makelaardij en gemeente Alphen aan den Rijn.

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..