Uitreiking fotowedstrijd Lentekriebels

Vrijdag hebben wethouder Gerard Van As en kinderraadslid Zoë de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de fotowedstrijd ‘Lentekriebels’.🐞 Julia Windhorst en André Linting maakten de winnende foto. Julia voor de kinderwedstrijd en André voor de wedstrijd van de volwassenen.

De fotowedstrijd Lentekriebels
Om mee te doen aan de wedstrijd was het wandelen van het Rondje Rijnhaven een vereiste: André maakte een prachtige foto met bloesem aan de haven en Julia een toffe foto bij het Bospark. Daarna konden de foto's ingezonden worden door deze te posten op instagram met de hashtags #meeraanrijnhaven en #lentekriebels.

Inzending van Julia

Inzending van Julia

Inzending van André

Inzending van André

Onthulling bouwdoek
Zowel verschillende teamleden van Meer aan Rijnhaven als de wethouder Gerard van As en natuurlijk de winnaars verzamelden bij de Rijnhavenkade. Daar kregen Julia en André de prijzen uitgereikt van wethouder van As en kinderraadslid Zoë. De hoofdprijs was voor beiden een Fujifilm Instax camera waarmee polaroidfoto's geschoten kunnen worden.

Daarna was het tijd voor de onthulling van het bouwdoek met de vijf mooiste foto's van de wedstrijd erop! De overige 3 foto's zijn van Leuntje Oppelaar, Jasmijn Dijkstra en Peter Broere. Heb jij hem al zien hangen bij het Havenhuys?

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..