Het enthousiasme is groot voor Kickstart, de nieuwe ontwikkeling aan de Rijnhaven. Starters op de woningmarkt krijgen hier de kans om een zelfstandige en complete koopwoning te kopen.

Aan de Energieweg 3 in de Rijnhaven van Alphen aan den Rijn realiseert ontwikkelaar Ruimtemaken 48 woningen van circa 50 m². De verkoopprijzen beginnen bij € 199.000, -, het merendeel van de woningen gaat € 232.500, - kosten. Het gaat daarmee om sociale koop, een nieuwe ontwikkeling voor Alphen aan den Rijn. De verkoop vindt in de zomer van 2023 plaats, eind van het jaar moet de bouw starten, eind 2024 krijgen de eerste starters dan de sleutel van hun woning.

In totaal hebben bijna 1500 starters zich ingeschreven als geïnteresseerde, waarvan ruim de helft uit Alphen aan den Rijn komt. Op de drukbezochte informatieavond kwamen veel jonge mensen met hun ouders om al hun vragen te stellen over het aanbod. Veel van deze jonge kopers komen niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. Daarom pakken ze graag deze kans om te beginnen aan hun wooncarrière met een koopwoning in het betaalbare segment.

Meer info is te vinden op www.kickstart-alphen.nl.

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..