Samen voor een kerstsfeer in de Rijnhaven!

Speciaal ter gelegenheid van de feestdagen hebben we de Rijnhaven in een vrolijke kerstsfeer gestoken. Samen met de eigenaren van het Varend Erfgoed hebben we namelijk alle historische schepen verlicht! Op deze manier springen deze eyecatchers van de haven nóg meer in het oog en geven ze de Rijnhaven gezelligheid en sfeer.

Deze prachtige dronebeelden zijn gemaakt door Erik Huigen, bewoner van de Rijnhaven. Hier zie je de IJveer VIII, Libben en Droogdok goed verlicht. Daarachter is het Havenhuys te zien met ook veel kerstverlichting op de balkons. 

Kerstslinger door IkHoutJijHout
Als klap op de vuurpijl heeft Ton van Staveren, eigenaar van IkHoutJijHout op de Werf, een mooie kerstslinger gemaakt met de naam van het initiatief Meer aan Rijnhaven. Deze is te bewonderen bij IJveer VIII. Zo maken we samen de Rijnhaven een stukje mooier. 

Wandel het Rondje Rijnhaven
Zin in een fijne winterse wandeling? Loop dan zeker even langs de verlichte schepen. Op de kade staat namelijk een wandelroutebord van het Rondje Rijnhaven: hier lees je allerlei leuke feitjes over dit bijzondere Varend Erfgoed. Op de hoogte blijven van nieuws rondom de Rijnhaven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief in de footer. Voor nu namens heel team Meer aan Rijnhaven alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..