Ruim drie jaar geleden is het initiatief Meer aan Rijnhaven in het leven geroepen. We zijn gestart met de lancering van de website meeraanrijnhaven.nl en de wandelroute door het gebied. Sindsdien hebben we meerdere activiteiten georganiseerd zoals kleur- en fotowedstrijden, ledenborrels en uiteraard groter uitgepakt met de eerste Drijf-in bioscoop. Inmiddels zijn we professioneler geworden en daarom is ons initiatief afgelopen zomer een stichting geworden. Dat geeft ons een betere basis om nog veel mooie activiteiten te ontwikkelen

Met veel plezier zien we dat er inmiddels op meerdere plekken gewoond wordt in de Rijnhaven en dat diverse ambachtelijke en/of creatieve bedrijven hier zijn neergestreken. De komende jaren komen daar nog honderden woningen en flink aantal bedrijfsruimten bij. De Rijnhaven wordt steeds meer ‘the place to be’ in Alphen aan den Rijn!

Om te vieren dat we een stichting zijn geworden én om meer inzicht te geven in onze doelen en werkzaamheden organiseerden we op 16 januari 2023 een borrel voor alle betrokkenen in en rondom het Rijnhavengebied. Met ruim 35 aanwezigen was het een geslaagde borrel waarbij we onze doelen voor de komende jaren toelichtten. Verder kregen genodigden ook meer informatie over het aansluiten bij de stichting. Zie hieronder voor een sfeerimpressie van de avond.

Interesse om ook lid te worden van de stichting? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang meer informatie.

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..