Terugblik op de feestelijke opening van Resort Rijnhaven

Op zaterdag 14 oktober werd Resort Rijnhaven officieel geopend op de locatie van het plan Kop West. Anouk Noordermeer, wethouder van kunst & cultuur opende de strik van het huisje dat aan de grote houten kraan van het paviljoen hangt. Dit huisje staat symbool voor het ‘vangen’ van de nieuwe identiteit van de wijk. Het werd een gezellige middag waar onder een onverwacht zonnetje zo’n 40 bewoners zich verzamelden rond het paviljoen.
 
We kijken terug op een fantastische dag waarin we geïnspireerd zijn over wat er allemaal mogelijk is in dit gebied! De dansgroep ‘I’m in Motion’ wijdde de nieuwe ruimte in met een mooie choreografie en Evelien van de pilatesclub in Rijnhaven gaf een yoga warming-up waarmee iedereen op een relaxte manier kennismaakte met het nieuwe paviljoen. Er werd geluncht, gebrainstormd over ingrediënten voor een nieuw Rijnhaven biertje én er kwamen verschillende sprekers aan bod. Een geslaagde inwijding van Resort Rijnhaven!

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Resort Rijnhaven.

Foto credits: Erik Huigen

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..