Tweede editie van de Drijf-in bioscoop een daverend succes!

Afgelopen zaterdag 9 september was het zo ver: de tweede editie van de Drijf-in bios in de Rijnhaven te Alphen aan den Rijn! Met meer dan 200 deelnemers keken we onder een heldere sterrenhemel naar de film Life of Pi.

Bootjes en strandstoelen in een zonnig Rijnhaven
Beter weer had het niet kunnen zijn: we startten in een zonovergoten haven met een prachtige zonsondergang en tropische temperaturen! Alle deelnemers genoten vanaf hun eigen boot of gezellig vanaf de kade op een strandstoel of zitzak van de film. Een waar schouwspel zo op het spiegelgladde water. Extra sfeervol waren de deelnemende kano’s en sups die in de haven ronddreven. Extra leuk was dat dit jaar de deelnemers vooraf drankjes konden halen bij het Ketelhuys.

Succesvolle Drijf-in bioscoop
De avond verliep soepel en was een groot succes. Namens stichting Rijnhaven danken we daarom graag alle partijen die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt met in het bijzonder het Ketelhuys, Haven aan den Rijn, OSR Security, de Alphense Reddingsbrigade en de EHBO van Alphen aan den Rijn. Én natuurlijk alle deelnemers die een kaartje hebben gekocht. Hopelijk tot volgend jaar bij een 3e nóg grotere editie!

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..