Nagenieten van al het moois in de Rijnhaven het afgelopen jaar

2023 was een jaar van plannen maken en uitvoeren. Er zijn diverse toffe activiteiten in en rondom de Rijnhaven geweest: zo faciliteerden ondernemers op de Werf een supertof kunstproject met basisschoolkinderen, werd de eerste Chase Tag baan in de Benelux geopend en organiseerde de Werf een groot Alphen Art event, waar alle hallen gevuld waren met diverse kunst. Er klonk muziek tijdens de editie Gluren bij de Buren én in de zomer is de haven volop gebruikt door passanten die kennismaakten met de Rijnhaven.

Natuurlijk was er aan het einde van de zomer onze Drijf-in bioscoop. Nog meer bezoekers dan vorig jaar wisten ons te vinden en samen keken we onder de sterrenhemel, mét een drankje van het Ketelhuys in de hand, naar de film Life of Pi. We kijken nu alweer uit naar de volgende editie! 

Verder heeft De Reuringdienst hun kunstproject het afgelopen jaar naar een hoger niveau getild. Na uitgebreid wijkonderzoek maakten ze een waar ‘Resort Rijnhaven’ op Kop West. De feestelijke opening zorgde voor veel positieve energie en samenwerking tussen verschillende stakeholders in de buurt. Zo maken steeds meer bewoners en ondernemers kennis met de mooie dingen die de Rijnhaven te bieden heeft!

Merkboek Rijnhaven

De transformatie van Rijnhaven doen we samen. Om alvast een goede basis te vormen voor de ontwikkeling van het merk Rijnhaven hebben we nagedacht over de identiteit van Rijnhaven. Deze identiteit hebben we gebundeld in het Rijnhaven merkboek.  Dit merkboek biedt inspiratie, richtlijnen en kernwaarden om samen mee aan de slag te gaan.

Lid worden van de stichting?

Lid worden van Stichting Meer aan Rijnhaven? Dat kan! Druk op de button en lees onze brief voor nieuwe leden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Initiatiefnemers

  • BPD Gebiedsontwikkeling

  • Vink Bouw
  • Lingotto
  • GREEN Real Estate

  • Ruimtemaken
  • Haven aan den Rijn
  • Koppes Makelaardij
  • Gemeente Alphen aan den Rijn

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen en ideeën via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..